To Mand Frem

To af Grovbollebandens medlemmer har valgt at gå DUO under navnet To Mand Frem og tilbyder sig med et bredt repertoire der spænder i aldersgruppen 35-91 år, altid med udgangspunkt i det publikum der er tilstede. To Mand Frem spiller til spisning og dans.

To Mand Frem kan også tilbyde: Korte
viseprogrammer hvor vi tager udgangspunkt i en person: Her fortæller vi så om personens liv og virke, krydret med anekdoter og hvad vi ellers har kunnet finde om personen. Så synge vi nogle af de sange, personen har skrevet eller fremført, nogle af sangene synger vi selv, andre synges sammen med publikum som fællessange. Viseprogrammerne varer 2X45 minutter med en pause imellem. Vi medbringer alt selv, også fællessange til publikum.

Der kan p.t. vælges mellem følgende personer: Sigfred Pedersen, Kaj Normann Andersen, John Mogensen, Gustav Winckler, Otto Brandenburg, Bjarne Liller, Four Jacks, Noget om Søfolk, Julen og dens sange, samt almindelig fællessang. Som udgangspunkt kan programmer ikke blandes.

SPECIALTILBUD - TILBAGE TIL 60'ERNE
En aften i 60'ernes tegn! To Mand Frem leverer op til 8 timers musik, kun fra 60'erne, både til dans og dinner, publikum kan komme udklædte og gætte på hvilken gruppe der lå længst på hitlisterne i
60'erne, ligesom der aftenen igennem vil komme forskellige spørgsmål, hvor publikum kan vinde præmier.

Vi spiller normalt kun på Sjælland og Fyn.

Henvendelse til:
Hans Knudsen
Tlf 59470475

Tlf 59 47 04 75

Du er gæst nr: [mange]

Til Musiker Listen
 Email To Mand Frem

home
Til Hjemmesiden